Szolgáltatások

  • Home
  • /
  • Szolgáltatások

Segédanyagok

Az építőiparban olyan anyag, amely elhasználódik ugyan a termelésben, de közvetlenül nem vesz részt a termék alkotásában, például kenőanyagok, ragasztók, lakkok, alapozók, tisztító- és ápolószerek.

Bővebben

Gumi padló burkolat

Legyen az sportpálya, fitnesz létesítmény, terasz, játszótér, ugyancsak jó választás az esztétikus és kiváló minőségű gumiburkolat, akár még általános rezgéscsillapításra is alkalmazható.

Bővebben

Linóleum

A linóleum teljesen természetes alapanyagokból készül: parafaőrlemény, gyanta, lenmagolaj, faliszt, mészkő és természetes színezők alkotják. Tehát ez egy teljes mértékben “zöld” termék, gyártása vagy bezúzása során sem keletkezik semmiféle káros anyag.
A parafának köszönhető rugalmassága és remek hőszigetelő képessége. Ebből kifolyólag gyerekszobába tökéletes padlóburkolat, mert a gyerekek lába alatt, mindig kellemes tapintású és ideális hőmérsékletű less a talaj.

Fotó: www.tarkett.hu
Bővebben

Szőnyegpadló burkolat

A szőnyegpadlók jó hang- és hőszigetelő képességgel rendelkező melegburkolatok, különböző szín- és mintaválasztékban.

Bővebben

Modulszőnyeg

Irodaházak és kereskedelmi egységek egyik legkedveltebb szőnyeg típusa, de gyakran használják egészségügyi -, illetve oktatási intézményekben is.
Főbb jellemzői: magas kopásállóság, könnyen tisztítható, modulonként cserélhető.

Bővebben

Parketta

A parketta tömör, valódi fa alapanyagból készült melegburkolat, ilyen például a szalagparketta, a csaphornyos parketta, a lamella parketta vagy épp az intarzia parketta. A laminált padló is fából készül, azonban nem minden rétege fa.
A laminált padlók alsó rétege egy műgyanta réteg, majd erre kerül egy nagy sűrűségű fa alapanyagú HDF tábla, mely bontott és préselt faaprítékból készül. Ezután a műgyantával kezelt dekorréteg következik, amely a fahatást adja. A legfelső réteg pedig egy élettartam-növelő koptató réteg.

Bővebben

PVC

A PVC burkolat az egyik legnépszerűbb rugalmas padlóburkolat: nem törik, könnyű lerakni és egyszerű karban tartani, tisztítani. Alapanyagától, vastagságától és minőségétől függően számos felhasználási területe van. A széles szín-és mintaválaszték például márvány-, járólap-, kő-, parkett mintás stb. lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú vagy funkciójú helyiség burkolására alkalmas legyen. A különböző szélességek lehetővé teszik a gazdaságosabb felhasználást, illetve nagyobb helyiségek illesztés nélküli burkolását

Bővebben